800X PRO SuperAdventure

Fantastisk prestanda

KOVE 800X PRO: s tvåcylindriga in-line-motor, med en kapacitet på 799 cm3, krävs som ett av landmärkena i denna klass. Dess imponerande kraft når 95 hk, och cylinderparet når 79 Nm!

I kombination med den lätta enheten är 800X PRO högst upp i klassen på grund av effekt-till-vikt-förhållandet 0,37 kW / kg. Dess fantastiska prestanda, i kombination med dess låga vikt, erbjuder ytterligare möjligheter för terräng.

Dessutom garanterar låg bränsleförbrukning på endast 4,8 l / 100 km (WMTC3) hög autonomi, vilket ger föraren fler alternativ och möjligheter att njuta av trevliga upplevelser.

KYB-fjädringsupphängningar

Den inverterade teleskopgaffeln och den bakre chocken från 800X PRO är KYB. De är helt justerbara när det gäller förbelastning och dämpning, och fjädring är utformad för komfort och säkerhet i både asfalt och terräng.

Stabilisatorstyret – LED-strålkastare

Det exemplifierande manöverbarhetssystemet på 800X PRO kompletteras av styrstabilisatorn placerad under framsidan av styret, vilket upprätthåller framhjulets stabilitet under acceleration och minskar möjligheten till vabling.

    De dubbla LED-strålkastarna kännetecknas av ett utmärkt stråleffektivitetsförhållande, samtidigt som motorn får ett   aggressivt utseende.

TFT-färgskärm

Den vertikala displayen på 800X PRO liknar navigationsenheterna på rallymotorcyklar. Visar mycket användbar lättläst information, inklusive fullständig körstatus och däcktryck / temperatur.

Det har två olika tematiska gränssnitt som ändras automatiskt, beroende på ljusstyrka.

Speciellt utformad tank

Motorns vikt, men särskilt hur den distribueras, definierar den unika karaktären hos 800X PRO och för att nå detta resultat, utformningen av varje komponent har utformats med särskild omsorg.

Tanken är det tydligaste exemplet: med en kapacitet på 20 liter och kompakta dimensioner sträcker sig mycket av den under sadeln, för att sänka tyngdpunkten och en sportmanöverbarhet.

Aluminium Motorsköld

Aluminiumskölden som skyddar motorn bidrar till att definiera den äventyrliga karaktären hos 800X PRO. Ger fullständigt skydd mot höga standarder inför hinder, särskilt på terrängvägar.

Radiella fyrkolvomrörningar – ABS-deaktivering

TAISKOs radiella stigbultar med fyra kolvar tillverkas av sin egen KOVE-fabrik och har testats under både de mest krävande förhållandena och racing.

Bromssystemet stiger till höga kvalitetsstandarder och, i kombination med ABS-systemet som helt eller delvis kan inaktiveras för bakhjulet, ger det förtroende för föraren att manövrera.

Variabel sektionsstyrning

Det variabla tvärsnitts aluminiumstyret har en bred bredd och erbjuder en idealisk spak för motorcykelstyrning. Styrets höjd och aluminiumgrepp är speciellt utformade för ryttarens komfort om han kör sittande eller stående.

Standard kraschstänger

800X PRO är utrustad med kraschstänger för effektivt skydd vid fall eller kontakt med hårda ytor

Kvalitetsomkopplare

Enkelhet, manövrerbarhet och kvalitet kännetecknar 800X PRO-omkopplare.
Tillagd i varukorgen