TSW Motorsport (Kove Sverige) importerar detta spännande märke, som fått Motor journalister över hela världen att jubla.

Det Asien baserade företaget KOVE har slagit in sig bland det stora tillverkarna och utmanar allt i sin väg, både i form av hög kvalitè och ett otroligt fördelaktigt pris som få konkurrenter kan matcha...

FAKTA OM KOVE

KOVE MOTO grundades 2017 och integrerar motorcykel D&R, design, tillverkning, produktion och försäljning, med varumärkespropositionen att fokusera på prestanda och företagsvisionen att tillhandahålla högpresterande, högkvalitativa och stora motorcyklar för motorcykelanvändare och entusiaster runt världen.

MARKNADSFÖRANDE
KOVE MOTO har utmärkt marknadsprestanda och anmärkningsvärd försäljningsprestanda. År 2021 har försäljningen överstigit 20 000 enheter och den årliga genomsnittliga försäljningstillväxten har nått 40%. När den internationella marknaden fortsätter att expandera exporterades mer än 5000 enheter, som såldes i Spanien i namnet MACBOR MOTANA XR5 och i namnet JAWA RVM 500 i Tjeckien.

HÅRD KRAFT
KOVE har blivit det nummer 4 inhemska varumärket i Kinas motorcykellinje i försäljning av modeller över 300cc. Dess 500X ADV rankas först i inhemsk ADV-produktion och har två fabriker i Chongqing och Chengdu. Vi fokuserar på produktdesign och utveckling, med ett utvecklings- och designteam på nästan 113 personer. Vi fokuserar också på produktkvalitet och implementerar IAFT16949 kvalitetssystem fullt ut. Vårt företag har också löpande band, avdelningsmonteringslinje, motorföretag, ramfabrik, ljuddämparfabrik, CNC-delarbearbetningscenter, komplett fordonsbänk testbänk, motorbänk testbänk, 3D-inspektionsinstrument, etc.

UTVECKLINGSUTSIKTER
I framtiden, som ett motorcykelmärke som drivs av teknik, kommer KOVE MOTO att fortsätta att investera i forskning, utveckling och design, aktivt introducera enastående talanger och hårdvaruanläggningar i branschen och ytterligare stärka sin professionella och högpresterande produktbild genom att kontinuerligt investera i nya teknologier och standarder i nya produkter.

Tillagd i varukorgen