Dvardala Motorcyklar grundades 2019 och började bana väg för framtida innovation genom vår egna design, konstruktion och tillverkning av egenproducerade chassin i kombination med bland annat Italienska motorcykeltillverkaren TM,s revolutionerande motorer, allt för ett eget märke av motocrosscyklar som ska kunna erbjuda hög kvalitè till ett förmånligare pris.  

Vårt engagemang för att producera bra tävlingsmotorcyklar på marknaden har gjort våra modeller  konkurrenskraftiga när det gäller prestanda i kategorin. Vårt mål och grundfilosofi är att tillverka en svensk prestanda maskin. 

Dvardala Motorcyklar är idag den enda svenska tillverkaren av terrängmotorcyklar för tävling och rekreationssyfte, som verkligen kan ge den etablerade marknaden en fair match.

Framgångar sker inte under en natt, utan det krävs tålamod och mycket hårt arbete om man ska lyckas med uppsatta mål för framtiden.

Men vi tycker själva att vi kommit en bra bit på väg.....

 Planerad försäljning i liten skala har påbörjats i flera europeiska länder redan, och vi hoppas nu mycket på att marknadsföringen av vår nya 2024 modeller ska slå igenom.

Några av våra nyheter är elektriska modellen D1 Exe & bensin modellerna D600i (mx) / D125/250/300 (mx-enduro) samt vår nya egenutvecklade 300cc 2taktsmotor DM300i.

VÅR RESA OCH DET STORA ÄVENTYRET FÖR OSS KAN ÄNTLIGEN BÖRJA!

Made in Sweden

Tillagd i varukorgen