Företaget och personalen

Här finner du en liten presentation av oss personalen och företaget!

DET SOM SKILJER OSS FRÅN ANDRA

Vi är ett gäng entusiaster som brinner för friluftsliv, extremsport och hojåkning. Några av oss har arbetat i motorcykel- industrin i många år och skaffat en gedigen personlig erfarenhet och bred kunskap. De andra har arbetat i sport-branschen.Vi älskar att kunna hjälpa andra och delar gärna med oss av vår kunskap. Service är ett ledord för oss och kvalitè är en självklarhet som vi hela tiden eftersträvar till 100% i vårt arbete.

Vi arbetar med att lokalisera och köpa upp reservdelslager av delar till äldre motorcykel modeller och fordon, Tack vare ett långt och brett samarbete med våra partners runt om i världen, kan vi erbjuda speciella delar som har slutat att tillverkas för länge sedan och är svåra att få tag på i dag. Vi vänder oss till alla motorcykel-entusiaster, både privata och kommersiella samt samlare.

Fabrikat och modeller som vi bland annat arbetar med är: HONDA CR 125-500cc 2t / KAWASAKI KX 125-500cc 2t / MAICO 250-300-500-620-700cc 2t.

Företaget är importör och har ett antal egna agenturer i Norden ( Sverige, Norge, Danmark, Finland) och Europa för varumärken som distribueras till slutkund via återförsäljare och försäljning ombud.

Dotterbolaget SplashWaterSportEurope är distributörer för all typ av vattensport-utrustning.

Vi bygger även den svenska egenutvecklade motorcykeln (DVARDALA) i en mindre produktserie!

"Vi älskar det vi gör och vill eller kan inte tänka oss göra något annat..."

Tillagd i varukorgen