TSW Motorsport (Kove Sverige) importerar detta spännande märke, som fått Motor journalister över hela världen att jubla.

Det Asien baserade företaget KOVE har slagit in sig bland det stora tillverkarna och utmanar allt i sin väg, både i form av hög kvalitè och ett otroligt fördelaktigt pris som få konkurrenter kan matcha...

OM KOVE
KOVE MOTO grundades 2017 och integrerar motorcykel D&R, design, tillverkning, produktion och försäljning, med varumärkespropositionen att fokusera på prestanda och företagsvisionen att tillhandahålla högpresterande, högkvalitativa och stora motorcyklar för motorcykelanvändare och entusiaster runt världen.

MARKNADSFÖRANDE
KOVE MOTO har utmärkt marknadsprestanda och anmärkningsvärd försäljningsprestanda. År 2021 har försäljningen överstigit 20 000 enheter och den årliga genomsnittliga försäljningstillväxten har nått 40%. När den internationella marknaden fortsätter att expandera exporterades mer än 5000 enheter, som såldes i Spanien i namnet MACBOR MOTANA XR5 och i namnet JAWA RVM 500 i Tjeckien.

HÅRD KRAFT
KOVE har blivit det nummer 4 inhemska varumärket i Kinas motorcykellinje i försäljning av modeller över 300cc. Dess 500X ADV rankas först i inhemsk ADV-produktion och har två fabriker i Chongqing och Chengdu. Vi fokuserar på produktdesign och utveckling, med ett utvecklings- och designteam på nästan 113 personer. Vi fokuserar också på produktkvalitet och implementerar IAFT16949 kvalitetssystem fullt ut. Vårt företag har också löpande band, avdelningsmonteringslinje, motorföretag, ramfabrik, ljuddämparfabrik, CNC-delarbearbetningscenter, komplett fordonsbänk testbänk, motorbänk testbänk, 3D-inspektionsinstrument, etc.

UTVECKLINGSUTSIKTER
I framtiden, som ett motorcykelmärke som drivs av teknik, kommer KOVE MOTO att fortsätta att investera i forskning, utveckling och design, aktivt introducera enastående talanger och hårdvaruanläggningar i branschen och ytterligare stärka sin professionella och högpresterande produktbild genom att kontinuerligt investera i nya teknologier och standarder i nya produkter.

Du kan förboka ditt Kove 450 Rally SD edition exemplar här och nu, för att vara säker på att bli bland de första lyckliga ägarna från den 1:a svenska tilldelningen från fabriken.

Förboka ditt ex för endast 1.500:-SEK och bli garanterad en maskin. Summan dras av vid leverans och slutbetalning.

( Obs, Förbokningsavgiften är inte returnerbar vid eventuell avbokning! )


 2024 KOVE "RALLY" OFFROAD MODELLER

RALLY / 450 REGULAR EDITION  Vit/Grön  (High Seat-Low Seat option)

 "Laglig rallycykel"
Det kan inte bara användas i öknen utan kan också användas på gatan.

Ergonomisk triangel
Genom att minska motorns sidokåpa kan den ergonomiska triangeln ge dig en bekvämare känsla.

 Hantering flexibel
Dess tjänstevikt är bara 145 kg, och den omfattande användningen av material ger flexibiliteten att kontrollera ditt rally.

RALLY / 450 REGULAR EDITION  Vit/Röd (High Seat-Low Seat option)

"Laglig rallycykel"
Det kan inte bara användas i öknen utan kan också användas på gatan.

 Ergonomisk triangel
Genom att minska motorns sidokåpa kan den ergonomiska triangeln ge dig en bekvämare känsla.

 Hantering flexibel
Dess tjänstevikt är bara 145 kg, och den omfattande användningen av material ger flexibiliteten att kontrollera ditt rally.

RALLY / 450 FACTORY EDITION Vit/Röd

"Rör vid drömmen"
450RALLY Factory Version lanserades officiellt i september 2022 och det är den professionella Racing RALLY-modellen. Vi kommer att låta vårt rallyteam tävla i 2023 års Dakar Rally med vår rallymotorcykel. Vårt designkoncept är den låga vikten så att vi använder omfattande magnesiumlegering, kolfiber, aluminium av flygplanskvalitet och andra nya höghållfasta, lätta material på denna motorcykel.

ÖVRIGA 2024 KOVE MODELLER

ADVENTURE / 800X

Prestandaegenskaper:
Världens lättaste och mest kraftfulla ADV
Den ultralånga stötdämpningsvägen är 210 mm-240 mm, framhjulet är 21 tum, bakhjulet är 18 tum och markfrigången är 275 mm. Och jag tror att vår motorcykel kommer att inspirera dig att uppleva passionen och spänningen med att köra.

Den dubbla cylindriga, vertikala, DOHC vattenkylda motorn ger en maximal effekt på 71 kw/9000 rpm,
ett maximalt vridmoment på 81 N.m/7500 rpm och en maximal hastighet på 210 km/h. Bränsletanken på 20 liter kan garantera en räckvidd på 400 km.

ADVENTURE / 400X

Prestandaegenskaper:
Erövra olika körförhållanden
De greppvänliga CST-däcken kan hålla din linje och bära fart även när du åker på de tuffaste terrängspåren. Vi fokuserar också på vårt koncept med lättvikt och tjänstevikten är endast 172 kg.

400X är designad för att klara olika körförhållanden. Med den vätskekylda, DOHC, 8-ventiler, elstartande kraftfulla motorn kan du börja din orädd resa.


ADVENTURE / 510X

Prestandaegenskaper:
Det gör att du inte är rädd för det extrema äventyret
510X har superlåg vikt, lång stötväg, stark hantering och hög markfrigång. Vi har 2 versioner. Lyxversionen är utrustad med KYB-dämpning, NISSIN skivbromsar, Metzeler-däck och ekerhjul.

510X är en äventyrsmotorcykel i mellanklassen, och den kan köras i naturen under långa perioder.
510X är utrustad med en vattenkyld, dubbelcylindrig, åtta ventiler, 498cc motor med mycket kraft och linjär effekt.

Tillagd i varukorgen