GPX-motorcyklar är INTE nya alls. Förutom 300 2-takten har alla modeller varit på marknaden i USA & UK under flera år.

Nu finns vi även i Sverige/Norden

Det har inte förekommit några kända eller rapporterade motorfel av någon av dessa modeller.
Alla GPX-modeller designades noggrant av fabrikspartners och GPX USA. Motorcyklarna testar sina cyklar i flera år innan de tillverkas. Deras kvalitet är helt enkelt superb och konkurrerar med europeiska och japanska tillverkare.

Fabriken uppdaterar och förbättrar ständigt modeller och är mycket reaktiva mot GPX:s input. Europa och USA kunder efterfrågar högsta kvalitet och pålitliga motorcyklar. GPX levererar. .
GPX Sverige/Norden är det senaste tillskottet i distributionskjedjan som bara växer för varje år!

Vi hjälper dig och tar hand om dig. Du kan ringa oss för hjälp och råd.

Vår motivation är att erbjuda fantastiskt värde och bra kundservice.

Köp med förtroende. Beviset på att GPX är fantastiska cyklar finns redan där ute


Megan Griffiths Racing

Besök gärna denna tuffa hojtjej som kör för GPX US.

Hon kör HARD ENDURO & HARE SCRAMBLE.. vilket visar GPX maskinernas otroligt höga kvalitè, när hon kör i berg, öken, vildmarks körning och verkligen plågar sin hoj....som trots allt bara fortsätter att gå..och gå.. och gå......

https://www.facebook.com/megsbraap


GPX MOTO,S HISTORIA

USA MOTORTOYS (tillverkar, designer och distributör av GPX MOTO och Pitster Pro-produkter) etablerades i väntan på det paradigmskifte som för närvarande upplevs inom motorsportbranschen. Våra mål är.....
För att skapa en positiv upplevelse för våra återförsäljare och kunder när det kommer till fritidsnöjen.

Att omdefiniera motorsportbranschen genom att tillhandahålla prisvärda och kvalitetsprodukter för fritidsentusiaster i alla åldrar.
Att tillhandahålla ytterligare en profitcenter till motorsportföretag som, oavsett deras inställning, ofta drabbas av stormarknadsbutiker.

Genom att hålla våra löften och förverkliga våra viktigaste organisatoriska mål, förutser vi fortsatt exponentiell tillväxt inom varje bransch som vi fokuserar på, inklusive terränghjulingar, on/off-road-motorcyklar, skotrar, kraftutrustning och MER...
USA Motortoys (USAMT) grundades 2003
.
USA Motortoys är ett familjeägt tillverknings- och distributionsföretag som drivs av åkare och entusiaster. Vi älskar det vi gör och vi vill dela vår passion för våra produkter med andra åkare!

Med USAMT-relationerna som har utvecklats sedan början av 2000-talet har visionen om en komplett produktlinje förverkligats. Med utvecklingen av mer avancerade produktionsanläggningar och tekniska förbättringar, inklusive EFI-system, motorer med större slagvolym, föddes GPX Moto-produktlinjen. GPX Moto-varumärkets fokus är att tillhandahålla prestandaprodukter till motorsportvärlden med bibehållen kvalitet och prisvärdhet. Kombinationen av GPX Moto och Pitster Pro ger växande marknadsmöjligheter för motorsporthandlare och det förtroende, tillförlitlighet och prestanda som åkare letar efter!
.
Det är på tiden att åkningen blir prisvärd igen!

Tillagd i varukorgen